Kismama hűségakció

AKCIÓS KUPONUNKAT KERESSE A BABAMAMA TUDAKOZÓS KUPONFÜZETBEN, MELYET VÉDŐNŐJÉTŐL KAPOTT.

KISMAMA HŰSÉGAKCIÓ: AZ 1. BABAMOZINÁL MAM CUMIT* ADUNK AJÁNDÉKBA, A 2. VIZSGÁLATNÁL MAM CUMISÜVEGET** ADUNK AJÁNDÉKBA, A 3. ÉS 4. BABAMOZI ÁRÁBÓL 50%-OS KEDVEZMÉNYT ADUNK.***

* Az ajándék MAM cumi abban az esetben jár, hogyha a következő babamozira bejelentkezik és a helyszínen ki is fizeti..

** Az ajándék MAM cumisüveg abban az esetben jár, amennyiben a normál, vagy 4D garanciális csomagot kétszer igénybe vette.

*** Az akció az ön terhességének teljes időtartamára vonatkozik (9 hónap).

**** Felhívjuk figyelmét, hogy a babamozi során nem vizsgáljuk meg a babát és a végén nem adunk leletet. Ez a szolgáltatásunk csak az élményszerzést szolgálja (családtagok is bejöhetnek) azoknak a Kismamáknak akiknek a babáját rendszeresen vizsgálja a kezelőorvosuk. A „babamozi” nem helyettesíti a bonyolult szakorvosi vizsgálatot. Ezért ezt a szolgáltatást akkor vegye igénybe, ha a korábbi szűrő- és 2D ultrahang**** vizsgálatok szabályszerűen megtörténtek és nem állapítottak meg rendellenességet.

Felhívjuk kedves kuponos vendégeink figyelmét, hogy a kedvezményt 1 személy csak az első babamozinál használhatja fel, független attól hány kuponja van.A kedvezmények nem összevonhatóak.

A kuponkedvezmény - az esetleges visszaélések elkerülése érdekében - csak abban az esetben vehető igénybe, amennyiben azt a telefonos bejelentkezésnél előre jelezték.